Babafürdető

EPOCH Babafürdető poszt ötletek

(Hibiszkuszos babafürdető és -sampon) Időtálló hagyományok az új generációk életében.

Klasszikus

Egy egyszerű fürdőszobai jelenet, a fókusz a fürdetőn van.

Pici lábak

Ki ne érzékenyülne el ilyen pici lábacskák láttán? 

Babafotózás

Kiváló ötlet babafotózásra is magaddal vinned, imádni fogja.

Utaztok?

Amikor a babának is becsomagolsz, ne feledd a fürdetőjét…

Kreatív

A fürdetés után, minden baba boldog. Ilyenkor könnyebb egy fotót készíteni 🙂

Kipróbáltam

Képzeld, én is kipróbáltam. Imádtam utána a bőröm. Nekem is kell ilyen!

Boldogság

Nem csíp, nem sír. Ilyen egy boldog baba fürdés közben…

Játék

Hagyd játszani, és fotózz, vagy videózz közben 🙂

KULCSMONDATOK

Egy szülő életében minden pillanat varázslatos, amit a gyermekével tölthet, ám kevés fogható a fürdetés különlegességéhez. A baba mosdatásának a hagyománya generációról generációra száll a világ különböző kultúráiban. A délkelet-ázsiai szertartások ihlette Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash hibiszkuszkivonattal készült, és gondoskodik a hidratált és egészséges fejbőrről, miközben gyengéden tisztítja a baba bőrét és a haját. A kíméletes és könnymentes, habzó készítmény felfrissíti és tisztává varázsolja a csöppségeket, akiket mindeközben mosolyra is fakaszt a színes buborékokkal. Így egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a fürdésidőt a baba és a mama számára egyaránt.

0-3 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, akik bőrápolási készítményeket keresnek a babájuknak.

AMIÉRT SZERETJÜK:

Nyugtatja és hidratálja a bőrt, tisztítja a hajat, és hozzájárul a fejbőr egészséges külsejéhez.

Kíméletes és könnymentes formula, amely kifejezetten babáknak készült.

Praktikus kiszerelésének köszönhetően a habzó készítmény egy kézzel is adagolható, így a másik kézzel kényelmesen megtarthatjuk a babát.

Kellemes és egzotikus illata friss és tiszta érzést kelt a baba bőrén.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK:

Növényi kivonatok keveréke:

Hibiszkuszkivonat, fekete bodza-kivonat, körömvirág-kivonat, zabkivonat – nyugtatják és hidratálják a bőrt, miközben tisztítják a hajat, és gondoskodnak az egészséges fejbőrről.

JÓ TUDNI...

A hibiszkuszvirágot régóta használják Polinéziában, Délkelet-Ázsiában, valamint Közép- és Dél-Amerikában. A préselt virágokat és leveleket vízben felforralják, hogy egy nyugtató és hidratáló főzetet kapjanak.

Minden eladott Epoch® termék után 0,25 USD-t adományozunk a Nu Skin Force for Good Foundation® (Jobbító Erő Alapítvány) javára. Ez egy non-profit szervezet, amely elkötelezett amellett, hogy jobb világot teremtsen a gyerekek számára életkörülményeik javításával, a bennszülött kultúrák támogatásával és a természet megóvásával.

Miért válasszak habzó babafürdetőt?

A fürdetés során a termék a pumpás kiszerelésnek köszönhetően egy kézzel is használható, így sokkal könnyebbé válik a művelet, hiszen a baba a másik kézzel biztonságosan megtartható. Ezáltal csökken a hulladék és a véletlenül kiöntött termék mennyisége, illetve a használat is szabályozhatóvá válik.

Könnymentes a termék?

Igen. Összemértük termékünket egy hozzá hasonló gyereksamponnal egy szemirritációra irányuló tesztben, és jó eredményeket értünk el.

Számtalan babafürdető és -sampon kapható a boltokban. Miért pont ezt válasszam?

Termékünket olyan természetes növényi alapanyagokkal készítettük – mint pl. a hibiszkuszkivonat és a fekete bodza-kivonat –, amelyeket az ősi kultúrákban már évszázadok óta használnak a kisgyerekeken. Puhítják a baba bőrét és a haját, valamint gondoskodnak friss és kellemes illatáról.

Csak kisgyerekek számára használható?

Nem. Bármilyen korosztály használhatja, de speciálisan a babák számára lett kifejlesztve, mert rendkívül gyengéden tisztít.

Ez egy egész testen alkalmazható fürdető?

Igen. Mind a hajon, mind pedig a testen használható.

HASZNÁLATI JAVASLAT

Egyik kezeddel tartsd stabilan a baba vállát és nyakát a hónaljánál fogva. Szabad kezeddel oszlasd el a kívánt mennyiségű habot a baba bevizezett testén és haján. A terméket finoman masszírozd el a haján és a testén, majd öblítsd le.

Nu GENERATION

A tudományos háttér