Testápolás

EPOCH Baobab poszt ötletek

Szebbé varázsolja a bőrödet és mások életét is!

Támogatja a bőrfeszességet

Bár nem erre fejlesztették, mégis kismamák ezrei imádják a striák ellen.

Kreatív

Egy kreatív fotó a termékkel együtt, sokszor többet ér ezer szónál.

A mosoly üzenete

A legtrendibb hidratáló, mert bioadaptive összetevőket tartalmaz.

Krémes állag

Készíthetsz egy fotót a krém állagáról, és kiegészítheted a krém tulajdonságaival.

Testápolási rutin

Mutasd be a napi rutinod részeként az egyszerű használatát.

Fotózás

Vidd magaddal egy fotózásra, nyerj vele pár kreatív képet és használd fel!

Kedvenc hidratálóm

A tökéletes hidratálónak mik a jellemzői? Tegyél fel kérdéseket a követőidnek…

Utazás

Mit vinnél magaddal nyaralásra? Az tested hidratálása nagyon-nagyon fontos!

Etnobotanikai tudomány

A termék története önmagában is lebilincselő egy videó tartalmához.

Páros dolgok

Ha pl van sarokpuhító lábápolókrémed, kiváló kiegészítés a lábak örömére.

KULCSMONDATOK

Etnobotanikusokkal karöltve fejlesztették ki az Epoch® termékcsaládot. A megalkotása során az ősi kultúrák növényismeretét vették alapul.

Ez a hihetetlenül gazdag krém shea vajjal és az afrikai majomkenyérfa gyümölcsével csillapítja a bőr nedvesség iránti igényét. Ezek a jól bevált etnobotanikumok selymesen puha, lágy bőrt eredményeznek, miközben fokozzák a bőr rugalmasságát a tökéletesen bársonyos érzetért.

A TESTVAJ JÓTÉKONY HATÁSAI:

Egész napos hidratálást nyújt a rugalmas, egészséges megjelenésű bőr érdekében. Jótékony hatású összetevői óvják a bőrt és fokozzák ellenálló képességét. Hidratálja és lágyítja a bőrt. Elősegíti a lágyabb, puhább, tónusosabb megjelenésű bőrt. Természetes módon, bőrbarát etnobotanikumokkal ápolja a bőrt.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK:

Baobab gyümölcshús-kivonat (Adansonia digitata gyümölcshús kivonat) – a gyümölcs kivonata természetes nedvességmegkötőként és bőrlágyítóként működik, így segít puhává varázsolni a száraz bőrt, javítja megjelenését, és hosszan tartó hidratálással táplálja azt.

Shea vaj − gazdag bőrápoló, amely növeli a bőr vízvisszatartó képességét, egyben fokozza a hidratáltságot.

Makadámdió-olaj - ez a faggyúhoz (a bőr természetes hidratáló és védekező anyagához) hasonló anyag egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag, könnyen beszívódik a bőrbe és segít megtartani annak természetes vízvisszatartó képességét.

TUDTAD?!

Minden megvásárolt Epoch® Baobab Body Butter után 0,25 USD-t adományozunk a Force for Good Foundation™ (Jobbító Erő Alapítvány) részére a Malawiban működő Seeds of Hope (Remény Magjai) Projekt támogatására. Az újraerdősítési projekt gyümölcsfák ültetésére és a majomkenyérfák megőrzésére összpontosít a helyi falvakban. A gyümölcsfák táplálék és anyagi forrás juttatásával visznek változást a kiszolgáltatott malawi gyermekek életébe.

HASZNÁLATI JAVASLAT

Alkalmazd bőségesen az egész test felületén, különös figyelmet fordítva a térdekre, a könyökre és bármely más bőrfelületre, mely intenzív hidratálást igényel.

Ha fürdés után nem törlöd teljesen szárazra a bőröd, hanem így kened fel a testvajat, segít bevinni és megkötni a vizet a bőrben.

Nu GENERATION

A termék mögötti tudomány