AP24 Szájápolás

Bright Smile Duo

Fogfehérítő és szájfény duó

7 734 Ft

5 803 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal, és a szállítás díja INGYENES!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, adatokat itt nem kérünk.

További információk

Előnyök

Semmi nem ragyogja úgy be az otthonunkat, mint egy gyönyörű mosoly – és semmi nem varázsol olyan ragyogó ajkakat, mint az AP24 Bright Smile Duo! Az AP24 Whitening Fluoride Toothpaste fehérítő fluoridos fogkrém gondoskodik a fehér fogakról, miközben védelmet biztosít a lepedékképződés ellen, hogy mindig magabiztosan mosolyogj! A mennyei vaníliás menta íz tiszta és friss érzetet teremt a szájban; Téged is rabul ejt majd!

Az AP24 Smile Poppal mosolyodnak nem csak a kinézete, de az íze is fantasztikus lesz! Ez a frissítő szájfény ugyanúgy a vaníliás menta ízt ötvözi E- és C-vitaminnal a puha, sima, rugalmas és finom – bizony ám! – ajkakért, mint ez a fogkrém. A ragyogóan fényes mosolynak nincs is ennél jobb fegyvere.

Az ég is egymásnak teremtette őket! Együtt jobban megéri! Szerezd be az AP24 Bright Smile Duót a sztármosolyért, és ragyogd be vele a világot!

Az AP24 Whitening Fluoride Toothpaste fehérítő fluoridos fogkrém ragyogóvá és fehérré teszi a fogakat, mialatt védelmet biztosít a szuvasodás és a lepedékképződés ellen, és segít megszabadulni a makacs elszíneződésektől.

Az AP24 Smile Pop felfrissíti ajkaid érzetét és kinézetét, puhává, rugalmassá és simává teszi őket, valamint ragyogóvá varázsolja a mosolyodat.

 

Használat

Moss fogat alaposan legalább kétszer egy nap. Ha teheted, az a legjobb, ha minden étkezés után fogat mosol, hacsak fogorvosod vagy kezelőorvosod azt másképp nem tanácsolja. 

6 éven aluli gyermekek számára: nyomj ki egy borsónyit a fogkefére, és maradj ott gyermekeddel fogmosás közben, hogy csökkentsd a készítmény lenyelésének kockázatát. Tartsd távol 6 éves gyermekektől és azoktól a manóktól, akik állandóan a tubus elejét nyomják!

Fluorid tartalmú kiegészítők használata esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát! A termék nátrium-monofluorfoszfátot tartalmaz.

A párnácskás applikátornak köszönhetően az AP24 Smile Pop használata rendkívül egyszerű. Alkalmazd száraz ajkakon napközben, amikor csak akarod! Ne alkalmazd nedves ajkakon! Mosolyodnak kiemeléséhez használhatod önmagában, vagy rúzs felett.