Nutricentials

DEW ALL DAY Moisture Restore Cream

egész napos intenzív hidratálókrém​

19 105 Ft

14 329 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

 

Ne hagyd, hogy a rohanó élet megpecsételje a bőrödet! A Nutricentials Dew All Day nyugtatja, puhítja és simítja a bőrt, miközben egész napos hidratálásáról is gondoskodik, hogy a viszontagságok ellenére is legjobb formádat hozhasd. A benne található bioadaptív növényi összetevők támogatják a környezethez való alkalmazkodásban, és abban, hogy a mindennapos stressztényezők csak ellenállóbbá, és ne elnyűtté tegyék.

 

     Nem komedogén
 
     Minden bőrtípus számára alkalmas
 
     Gazdag textúra

 

Miért érdemes használni?

  • A benne található bioadaptív növényi összetevők növelik a bőr környezethez való alkalmazkodóképességét.
  • Azonnali és akár 24 órán tartó hidratálást biztosít*.
  • Segít védelmet biztosítani a stressz, a szennyezett légkör és az oxidatív stressz ellen, illetve támogatja ellenük a bőr védekezőképességét.
  • Támogatja a bőr természetes regenerálódási képességét a stressztényezőkkel való szembesülést követően.
  • Vizet vonz a bőrbe, amit segít megkötni, hogy megtartsa kellő hidratáltsági szintjét*.
  • Krémes formulája simítja, puhítja, nyugtatja és kondicionálja a bőrt.

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 32 egészséges női és férfi alany vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje Corneometerrel került mérésre három különböző területen: a Dew all day hidratálókrémmel bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért.

 

Amiért szeretjük

Eredmények az első használatot követően

az alanyok +212% azonnali hidratáltságot*, míg 12 óra elteltével +139% hidratáltságot tapasztaltak*

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 32 egészséges női és férfi alany vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje Corneometerrel került mérésre három különböző területen: a Dew all day hidratálókrémmel bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért. A százalékok a kezeletlen területek és a Nutricentials Dew All Day hidratálókrémmel bekent területek összehasonlításából születtek.

 

Kulcsfontosságú összetevők

• Bioadaptive Botanical Complex – öt olyan kivonat keveréke, amelyek extrém éghajlaton is virágzó növényekből származnak. Található benne illatos rózsagyökér, maral gyökér, chaga gyógygomba, Jerikó rózsája és szibériai ginzeng.

• Pisztáciaolaj és sheavaj – puhítják és bársonyossá teszik a bőrt.

• E-vitamin és származékai –antioxidánsok, amelyek védelmet biztosítanak a környezeti ártalmak okozta oxidatív stressz ellen.

 

A tudomány háttere

Bioadaptive Botanical Complex
olyan növényekből származó kivonatok keveréke, amelyek extrém időjárási környezetben élnek, és segíthetnek a bőrnek leküzdeni az ártalmas elemeket, mint pl. a stresszt, a szennyezett légkört és az oxidatív stresszt.

 

Használat

Vidd fel bőségesen az arc és a nyak tiszta bőrére felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Használd minden reggel és este.

 

Elismerések

Global Green Beauty Award 2020 (globális zöld szépségápolási díj)

Bronzérmes – A legjobb Aloe verával készült termék. 

 

Kiszerelés: 75 ml