Körömápolás

Dr. Dana Nail Renewal System

Körömápolási rendszer

12 758 Ft

9 569 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Manikűr egy dobozban? Pontosan!

Miért lenne szükséged éppen Dr. Danára? Mert Te is azt szeretnéd, ha körmeid a lehető legszebbek lennének. Hiszen szereted őket, és gondoskodsz róluk. Akár szüneteltetni szeretnéd a körömfestést, akár a folyamatosan előforduló egyenetlenségek, elszíneződések és töredezések ellen harcolsz, Dr. Dana segít neked, hogy megfelelő törődést biztosíts körmeid számára.

És az eredmény? Körmök, amelyek annyira erősek, simák és csillogóak, mintha átlátszó körömlakkot kaptak volna. Pedig hát… természetüknél fogva ilyen szépek.

Ráadásul otthonod kényelmében, egy szempillantás alatt elvégezhető a manikűr. Csupán 10 perc elegendő a körmök újjávarázsolásához. Az egészséges, vonzó és erős körmökért. Azonnal meg akarod majd mutatni mindenkinek.

– Klinikailag bizonyított, hogy körmeid egészségesebbek, simábbak, erősebbek és csillogóbbak lesznek.

– Körmeid hámlasztása és hidratálása három egyszerű lépésben, otthonod kényelmében – csupán 10 perc alatt.

– Egy körömápolásra specializálódott, okleveles bőrgyógyász által kifejlesztve. Dr. Dana Stern igazán érti a dolgát.

– A kéz és a láb körmein egyaránt remekül alkalmazható.

– Növényi összetevőkkel segíti körmeid és körömbőr hidratálását és kondicionálását, a 3. lépésben.

 

Kulcsfontosságú összetevők

Glikolsav (1. lépés) – hámlasztja a körmöt a gyönyörű, csillogó fényességért.

Barackmagolaj, kókuszolaj, grépfrúthéjolaj és E-vitamin (3. lépés) – kulcsfontosságú zsírsavakat tartalmaznak, amelyek segítik a köröm és a körömbőr kondicionálását és hidratálását.

 

Használat

1. lépés: Glycolic Acid Prep for Nails glikolsavas előkészítés
A Dr. Dana körömápolási rutin első lépése – glikolsavat tartalmaz a köröm hámlasztásáért. Győződj meg róla, hogy körmöd tiszta, száraz és nincs rajta körömlakk. Csavard el a toll tetejét – az első használatkor előfordulhat, hogy csak többszöri próbálkozás után sikerül –, és oszlasd el egyenletesen a cseppecskét az egyik kéz körmein. Ismételd meg a másik kezeden. Hagyd, hogy a termék teljesen beivódjon a körmökbe. Ugye milyen nagyszerű? Most haladj tovább a 2. lépésre. Ezt a lépést használd hetente egyszer. 

2. lépés: Perfect grit priming wand (polírozó)
Ez a többfunkciós polírozó három különböző szintű durva felülettel rendelkezik a körmök alapozásához. Eltávolítja a körmökön található felületi sérüléseket, és előkészíti a 3. lépést. Dörzsöld a körmödet az 1-es számú felülettel 2-5 mozdulattal, amíg egy finom kis por nem képződik. Ismételd meg a 2-es számú felülettel, majd fejezd be a 3-as számúval. Az utolsó lépésben erősebben nyomd rá a körömre a polírozót, és azt mozgasd előre-hátra a csillogó körmökért. Az 1-es és a 2-es számú felületeket csak heti egyszer használd! A 3-as számú felületet naponta akár többször is használhatod a ragyogás fokozásáért. 

3. lépés: Deep Hydrating Formula for Nails & Cuticles a körmök és a körömbőr mélyhidratálása
Már nincs sok hátra! Ez az innovatív, gél állagú olaj természetes összetevőkkel készült, amelyek egészséges, ragyogó és erős körmöket eredményeznek. Csakúgy, mint az első lépésben, fordítsd el az ezüst toll végét, és vidd fel a terméket az egész körömre – adj belőle egy keveset a körömágynak és a körmöt övező bőrterületnek is. Megfogod látni a különbséget! Ezt a lépést ismételd annyiszor egy héten, ahányszor csak kedved tartja (de legfeljebb napi egy alkalommal), aztán mutasd meg körmeid a világnak, hogy mindenki csodájára járjon! Kötelező!

 

Nu GENERATION

Dr. Dana körömápoló rendszer