EPOCH

Sole Solution

Lábfejápoló krém

12 003 Ft

9 002 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Az Epoch Sole Solution lábfejápoló egy fiatalító hatású lábápoló krém a durva, száraz vagy repedezett bőrre. Akinek krónikusan száraz, repedezett a bőre a lábfején, és már mindenféle hidratálót kipróbált, javulás helyett gyakran azt tapasztalja, hogy a probléma továbbra is fennáll vagy rosszabbodik. Egy ilyen makacs probléma megoldásához többre van szükség egy egyszerű hidratálónál. Egy olyan termékre, amely a kiváltó okra van hatással. 

Az Epoch Sole Solution lábfejápoló krém az esőerdő rejtett megoldását hozza el Neked! Az Epoch Sole Solution Lábfejápolóban megtalálható az őrölt jamaikai szegfűbors (Pimenta dioica), amelyet a közép-amerikai bennszülöttek hagyományosan a makacs bőrpanaszok enyhítésére használnak a száraz, kivörösödött, repedezett sarkakon, lábujjakon és a lábfej oldalán. Az Epoch Sole Solution segítségével – amely sokkal több, mint egy hidratáló -, Neked pedig újra egészséges kinézetű lehet a sarkad, lábujjaid és a talpad, de akár a könyököd is.

A Nu Skin minden Epoch termék értékesítésekor 0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Force for Good Foundation (Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány) javára.

  • A durva, száraz és repedezett bőr kiváltó okára van hatással, helyreállítva a lábfej puhaságát, simaságát és egészséges kinézetét.
  • Már néhány hét használat után is látható javulást eredményez.
  • Puhítja és lehámlasztja az elhalt hámsejteket és bőrkeményedéseket, a puha és sima bőrért.
  • Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot; a jamaikai szegfűbors adja természetes illatát.
  • Bőrgyógyászok által tesztelt.

Kulcsfontosságú összetevők

  • Őrölt jamaikai szegfűbors (Pimenta dioica)—a közép-amerikai esőerdők bennszülött népei hagyományosan a makacs bőrpanaszok enyhítésére használtak a száraz, kivörösödött, repedezett sarkakon, lábujjakon és a lábfej oldalán.
  • Karbamid—lehámlasztja a bőrkeményedéseket és az elhalt hámsejteket, emellett mélyen hidratál.
  • Papain—egy papayából származó proteolitikus enzim, amely lebontja és fellazítja a száraz bőrre és a felgyülemlett elhalt hámsejtekre jellemző vastag, durva felszínű foltokat.

 

Használat

Reggel és este, vagy ahogy igényled, a tiszta lábfej kezelendő felületére bőségesen vidd fel a krémet. Fókuszálj a durva vagy száraz területekre. 

Ne mosd le! A lehető legtöbb ideig hagyd a bőrön a terméket. A legjobb eredményeket az útmutatás szerinti, 6-8 hetes használattal lehet elérni.

Kiszerelés: 125 ml

 

Nu GENERATION - Legyél Te is jobbító erő!

Jobbító Erő Alapítvány

Ennek az EPOCH terméknek a megvásárlása után a Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) 0,25 USD-t adományoz Malawiban a „Remény magjai” projekt számára. Tökéletes módja annak, hogy egyszerre törődj a bőröddel, és a Téged körülvevő világgal.