Galvanic SPA

Facial Gels

Arckezelő Gélek – 3 doboz

63 473 Ft

47 605 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadhatod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Nu GENERATION

Rövid kezelési útmutató (magyar)

Előnyök

Te is kívántad már, hogy bár megoldást találnál a fiatalos bőr megőrzésére? Nos, kívánságod teljesült. A Nu Skin ageLOC Galvanic Spa készülékkel együtt használva a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC arckezelő gélek saját otthonod kényelmében teszik lehetővé a profi megszépülést; fáradt és meggyötört arcbőrödet kipihentté és felfrissültté varázsolják. Ha hetente néhányszor 5 percig használatba veszed a készüléket, ageLOC összetevőink célba veszik a bőröregedés látható jeleit, és felfedik fiatalos külsődet.

A legjobb hatásért a géleket az ageLOC Galvanic Spa készülékkel és az ageLOC Face Conductor arckezelőfejjel együtt kell alkalmazni. Közös erővel friss, hidratált, hihetetlenül puha és tiszta bőrt eredményeznek.

A rendszer két nagyon egyszerű lépésből áll. Az előkezelés lépése nyugtatja és kondicionálja a bőrt; az előkezelő gél hozzátapad a szennyeződésekhez, és felkészíti a bőrt a Treatment Gel arckezelő gél fogadására. A kezelés második fázisában a készülék kiszippantja az előkezelés alatt megcélzott szennyeződéseket a bőrből, miközben felszívódnak az ageLOC összetevők. Ez lenne tehát a mi kis titkunk.

Mindenki különbözőképpen öregszik, de ha megértjük az öregedés folyamatát, tehetünk egy kicsit ellene. Ettől olyan varázslatos az ageLOC technológia. Az ageLOC tudományos hátterének köszönhetően beazonosítottuk és célba vettük azokat a géncsoportokat az epidermiszben, amelyek befolyásolják ezt a folyamatot, és így felfedtük a fiatalos megjelenésű bőr megőrzésének titkát. 

Pre-Treat Gel (előkezelő gél)

• Hozzátapad a szennyeződésekhez; megtisztítja a pórusokat

• Nyugtatja és kondicionálja a bőrt

Treatment Gel with ageLOC (kezelőgél ageLOC-kal)

• Eltávolítja az első lépésben célba vett szennyeződéseket 

• Hidratált, hihetetlenül puha, üde és bársonyos bőrt eredményez 

• Az ageLOC összetevők az öregedés alapvető kiváltó forrását veszik célba a fiatalos külső megőrzése érdekében

Mindkét gél

• Láthatóan élénkítik a bőrt, heti néhány ötperces alkalom után

• A szennyeződések eltávolítása által fokozzák a bőr természetes ragyogását

 

Használat

Az arcbőr látható revitalizálása és frissítése érdekében használd ezt a programot heti három alkalommal!

 

PRE-TREAT GEL (ELŐKEZELŐ GÉL)

Előkészítés: Először tisztítsd meg az arcod egy tetszőleges Nu Skin arctisztítóval! Helyezd az ageLOC Face Conductor arckezelőfejet az ageLOC Galvanic Spa készülékre!

1. lépés: A szemkörnyék és az ajkak elkerülése közben vigyél fel az arcodra és a nyakadra egy egész ampullányi ageLOC Pre-Treat Gel előkezelő gélt! 

2. lépés: Tartsd nyomva a kiválasztógombot, amíg az 1-es szám (2 perc) meg nem jelenik a kijelzőn! 

3. lépés: Alaposan nedvesítsd be a kezed a NaPCA Moisture Mist testpermettel vagy vízzel! Tartsd a készüléket a nedves kezedben, miközben érj hozzá a hátulján található króm felülethez, és lassan csúsztasd az arcodon a kezelőfejet! Kerüld el az érzékeny területeket, mint pl. a szemet, a szemhéjat és az ajkat! 

4. lépés: A galvánáramos kezelés végét egy hosszú sípszó jelzi, amelyet két rövid sípolás kísér. Ezt követően a készülék automatikusan kikapcsol. Egy törlőkendővel távolítsd el a maradék gélt a bőrödről és a készülékről!

 

TREATMENT GEL (KEZELŐGÉL)

1. lépés: Vigyél fel egy teljes ampullányi ageLOC Treatment Gel kezelőgélt az arcodra és a nyakadra!

2. lépés: Ekkor az ageLOC Face Conductor arckezelőfej már a készüléken van, ezért a kiválasztógombbal kapcsold be ismét a készüléket, és tartsd nyomva a gombot, amíg meg nem jelenik a 2-es szám (3 perc)!

3. lépés: Most újra tartsd a készüléket a nedves kezedben, miközben érj hozzá a hátulján található króm felülethez, és lassan csúsztasd az arcodon a kezelőfejet! Kerüld el az érzékeny területeket, mint pl. a szemet, a szemhéjat és az ajkat!

4. lépés: A galvánáramos kezelés végét egy hosszú sípszó jelzi, amelyet két rövid sípolás kísér. Ezt követően a készülék automatikusan kikapcsol. Egy törlőkendővel távolítsd el a maradék gélt a bőrödről és a készülékről!

Kiszerelés: 

3 DOBOZ 

1 doboz tartalma: 4 FIOLA PRE-TREAT GEL (ELŐKEZELŐ GÉL) ÉS 4 FIOLA TREATMENT GEL (KEZELŐGÉL) 

MENNYISÉG: FIOLÁNKÉNT 4 ML