Tru Face

Line Corrector

Ránctalanító és hidratáló krém

23 112 Ft

17 334 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Minden egyes ránc egy történetet mesél; egy-egy grimasz, mosoly és nevetés történetét. Idővel ezek a történetek egyre inkább felszínre kerülnek, és olvashatóvá válnak a világ számára. A Tru Face Line Corrector az öregedés ezen látható jeleit veszi célba; segít az ajak, a szem és a homlok környékén kialakuló ráncok halványításában, hogy történeteiket csak emlékezetből ismerjük.

  • Megcélozza a mechanikai bőröregedés látható jeleit.
  • Csökkenti a ráncok és barázdák megjelenését a száj és a homlok környékén.
  • Elsimítja és csökkenti a szemek melletti szarkalábakat.
 

Használat

Először tisztítsd meg az arcod egy tetszőleges Nu Skin arctisztítóval, majd használj tonikot. Minden reggel és este vidd fel a készítményt a szem, a száj és a homlok környéki ráncokra. Ezt követően használd a kedvenc Nu Skin hidratálódat.

A legjobb eredményekért használj a Tru Face Line Corrector ránctalanítót az ageLOC Galvanic Spával:

Csatlakoztasd a Focus Area Conductor célzott kezelőfejet a készülékhez. (Lásd alul: Felhasználói útmutató)

1. lépés: Vidd fel a Tru Face Line Corrector ránctalanítót a kezelni kívánt ráncokra. Egyszerre csak egy területtel foglalkozz. Annyi terméket használj, hogy az egy vékony réteget képezzen a bőrödön.

2. lépés: Tartsd nyomva a kiválasztógombot, amíg a 3-as szám meg nem jelenik a kijelzőn. Ez egy 5 perces program.

Pro tipp: Amikor egyszerre több területet kezelsz, feloszthatod köztük az 5 percet. Az apró célterületeknek 1-2 perc is elég.

3. lépés: Alaposan nedvesítsd be a kezed a NaPCA Moisture Mist testpermettel vagy vízzel. Tartsa a készüléket a nedves kezedben, eközben érj hozzá a hátulján található króm felülethez, és lassan csúsztasd az arcodon a kezelőfejet.

Kerüld el az érzékeny területeket, mint pl. a szemet, a szemhéjat és az ajkat.

A készülék egyszer, kétszer vagy háromszor sípol, amely azt jelzi, hogy automatikusan hozzáigazodott a bőrödhöz.

Ekkor elkezdődik a galvánáramos kezelés, és a készülék 10 másodpercenkénti sípolással jelzi a működést. A program vége felé a készülék 5 másodpercenként sípol.

4. lépés: A galvánáramos kezelés végét egy hosszú sípszó jelzi, amelyet két rövid sípolás kísér. Ezt követően a készülék automatikusan kikapcsol. Ismételd meg az 1-3. lépést mindegyik célterületen. Amikor végeztél a programokkal, masszírozd be a bőrbe a maradék krémet, és töröld meg a készüléket egy nedves törölközővel.

Kiszerelés: 30 ml

 

*Az eredmények egy 8 hetes, független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben olyan 40, 25-65 éves alany (30 nő és 10 férfi) fél arcát kezelték, akik a bőröregedés jeleit mutatták. Az alanyoknak egy vékony réteg Tru Face Line Corrector ránctalanítót kellett felvinniük a teljes arcra, napi kétszer.

** A termék és az ageLOC Galvanic Spa együttes használata nagyobb javulást eredményezett a ráncok jelenlétén a 4. hét után, mint a Tru Face Line Corrector készülék nélküli használata a 8. hetet követően. Az eredmények egy független professzionális in vivo klinikai tanulmányból származnak, amelyben 8 héten keresztül 40, 35 éven felüli női alany vett részt. Az alanyoknak a Galvanic Spa készülékkel kellett használniuk a Tru Face Line Corrector ránctalanítót esténként a szemkörnyéken, az arc egyik, véletlenszerűen kiválasztott oldalán.