LUMISPA

Bőrápolási kollekció - száraz bőrre

Szemkörnyékápoló szettel

140 189 Ft

105 142 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

 

Ismerd meg az ageLOC LumiSpát,

… a mi büszkeségünket! Ez egy díjnyertes, tölthető és vízálló arctisztító készülék. 7 az 1-ben megoldás a fiatalos bőr számára. Te is rá fogsz jönni, hogy miért, amikor együtt használod valamelyik Activating Cleanser arctisztítóval.

S ez még nem minden! A LumiSpa Accent és IdealEyes párosával a LumiSpa mostantól egy teljes körű bőrápolási készüléknek minősül. Ezt a dinamikus duót kifejezetten a szemkörnyék ápolására alkottuk meg, amely segítségével megszabadulhatsz a fáradtság és a stressz jeleitől, és éber tekintetre tehetsz szert.

A száraz bőrre készült ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Dry Skin – amely szintén megtalálható a csomagban – válogatott összetevőkből készült, amelyek gyengéd tisztítást tesznek lehetővé, miközben segítenek elkerülni a kényelmetlen feszülést, és megőrzik a bőr nedvességtartalmát.

 

Tisztítás:

 • Alaposan megtisztított bőr
 • Apróbb pórusméret
 • Bársonyosság
 • Puhaság
 • Ragyogás
 • Egységesség
 • Frissesség

 

A szemkörnyék ápolása:

 • Friss és éber tekintetet eredményez
 • Csökkenti a sötét karikák, a puffadtság, a szem alatti táskák és a fáradt bőr jelenlétét
 • Láthatóan feszesíti és megemeli a szem alatti bőrt és a szemhéjat
 • Feszessé varázsolja a szemkörnyék bőrét
 • Minden bőrtípus számára alkalmas
 • Már az első használatot követően simább és hidratáltabb bőrt eredményez
 • Frissíti, ragyogóvá teszi és hidratálja a szemkörnyéket

 

Napi alkalmazás:

Tisztítás:

A LumiSpa és az Activating Cleanser arctisztító használata:

Ha ki szeretnéd hozni a legtöbbet a fiatalos bőr számára nyújtott 7 az 1-ben megoldásból, használd készülékedet napi kétszer két percig az arcbőrödnek megfelelő Activating Cleanser arctisztítóval! Nedvesítsd be az arcodat meleg vízzel, majd vidd fel az Activating Cleanser arctisztítót. Nedvesítsd be a szilikon fejet, és kapcsold be a készüléket. Lassú, nagyobb mozdulatokkal mozgasd az arcon előre és hátra anélkül, hogy dörzsölnéd vagy túl erősen nyomnád a készüléket. A helytelen használatot a készülék egy rövid szünettel jelzi. A LumiSpa 30 másodpercenként egy rövid időre leáll, jelezvén, hogy továbbhaladhatsz az arc következő területére. Két perc elteltével a LumiSpa automatikusan kikapcsol. Öblítsd le az arcod, majd itasd fel róla a vizet. Alkalmazz további arcápoló készítményeket.

A szemkörnyék ápolása:

Az ageLOC LumiSpa Accent fej felhelyezése:

Illeszd az Accent fej hátoldalát a tengelyhez, és nyomd le kattanásig. Győződj meg róla, hogy a szilikon csúcs a helyére került – szükség esetén illeszd a szilikon csúcs hátoldalán lévő mintát az Accent fej hegyéhez, és nyomd lefelé. A LumiSpa Accent és az IdealEyes: Reggel és este vidd fel az ageLOC LumiSpa IdealEyes szemkörnyékápolót finoman a szemöldök alatti tiszta bőrfelületre, a szarkalábakra hajlamos csücsökbe és a szemek alá. Közvetlenül szembe ne kerüljön! A legjobb eredményért masszírozd mindkét szem területét egyenként fél percen keresztül az ageLOC LumiSpa Accent fejjel, majd egy perc elteltével kapcsold ki a készüléket.

 

A kollekció tartalma:

1 db LumiSpa készülék, töltővel

1 db Activating Cleanser arctisztító gél

1 db Accent szemkörnyékápoló fej

1 db IdealEyes szemkörnyékápoló krém