LumiSpa iO

LumiSpa iO szilikon fej - gyengéd

Szilikon fej – kíméletes, rosegold színben

16 440 Ft

12 330 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Kíméletlen a kosszal, gyengéd a bőrhöz. A szilikon fejek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a LumiSpa iO tisztításai folyamatban. Kifinomult kialakításuknak (KIZÁRÓLAG a LumiSpa iO-val kompatibilis) köszönhetően segítik az arctisztítók és a soron következő készítmények hatásának maximalizálását.

 

Normál, durva és gyengéd kivitelben kapható; a szilikon fejet a bőr típusának vagy a kívánt tisztítási élménynek megfelelően kell kiválasztani.

 

A gyengéd szilikon fej alapos, mégis gyengéd tisztítást tesz lehetővé, és leginkább az érzékeny, pattanásos bőrre, illetve azoknak ajánljuk, akik arcbőre könnyen irritálttá válik. Javasoljuk, hogy 3 havonta cseréld a szilikon fejet, hogy mindig a lehető legjobb LumiSpa élményben és előnyökben részesülj.

Nettó tömeg 17 g
 

Előnyök

Ez a kíméletes, higiénikus szilikon fej a LumiSpa iO-ra illeszthető, és hihetetlenül gyengéd tisztítás érhető el vele. Az Activating Cleanser for Sensitive Skin arctisztítóval tökéletes megoldás lehet érzékeny bőrűek számára, míg az Activating Cleanser for Blemish Prone Skinnel használva a pattanásos bőrt veszi kezelésbe.

A szilikon fejek specifikus mintázata bizonyítottan precíz érintkezést biztosít az arcbőr és a készülék számára, amely mozgása finoman, mégis hatékonyan aktiválja az arcbőrön található összetevőket, mely a Nu Skin egy egyedülálló innovációja.

 

Használat

Ez a fej az ageLOC LumiSpa iO készülék tartozéka. A legjobb eredményért és a higiénia fenntartásáért a cseréje háromhavonta javasolt. A szilikon fej felhelyezése és eltávolítása egyszerű. A készülék hosszú életének érdekében alaposan öblítsd le magát a készüléket, illetve a szilikon fej elejét és hátulját minden egyes használat után, majd hagyd teljesen megszáradni! Ne feledd: az Activating Cleanser arctisztítót közvetlenül a nedves arcbőrre vidd fel, ne a szilikon fejre!