Hajápolás

Nutriol Sampon

Fejbőr- és hajápoló sampon

19 059 Ft

14 294 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Elérkezett az egészségesen fénylő fürtök ideje! Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo fejbőr- és hajápoló sampon egy exkluzív összetevő-keverékkel támogatja a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Bizonyítottan védelmet biztosít a hajszín fakulása és a hő káros hatásai* ellen, miközben csökkenti a szálak roncsolódását. Ha erős, fénylő és egészséges hajra vágysz, ebben a samponban nem fogsz csalódni. 

Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionálóval és az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum fejbőr- és hajápoló szérummal együtt használva hihetetlenül dús** hajat és egészséges fürtöket eredményez, amelyeknek senki nem tud majd ellenállni. 

Az eredmények az ageLOC Nutriol Hair & Scalp Shampoo & Conditioner fejbőr- és hajápoló sampon és kondicionáló nyújtotta védelem és egy kontroll sampon védelmének összehasonlítását tükrözik.

** Az eredmény(ek) az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum fejbőr- és hajápoló szérum napi kétszeri használatát, valamint ezt követően az ageLOC Galvanic Spa két perces alkalmazását és az ageLOC Nutriol Shampoo and Conditioner sampon és kondicionáló rendszeres használatát tükrözi(k).

Előnyök

• Egészséges külsejű, láthatóan vastag szálú és fénylő hajat eredményez**.

• Gátolja a hajszín fakulását, védelmet biztosít a hő ellen*, és csökkenti a töredezett hajszálakat.

• Segíti a haj erősségét és ellenállóképességét.

• Hidratálja és táplálja a száraz, töredezett és a túl sok vegyi anyagnak kitett hajat.

 

Használat

Vigyél fel bő mennyiségű ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo sampont a nedves hajra, és gyengéden masszírozd bele a fejbőrbe és a hajszálakba. Bő, meleg vízzel öblítsd le. 

A legjobb eredményért vidd fel az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionálót, és napi kétszer alkalmazd az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serumot az ageLOC Galvanic Spa kétperces programjával.

Kiszerelés: 200 ml