Hajápolás

Nutriol Scalp & Hair System

Fejbőr- és hajápoló rendszer

53 448 Ft

47 586 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Fedezd fel a dús, erős és fénylő haj titkát!

Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo (fejbőr- és hajápoló sampon), az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner (fejbőr- és hajápoló kondicionáló) és az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum (fejbőr- és hajápoló szérum) közös erővel dússá, erőssé és ragyogóvá teszi a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Az ageLOC Nutriol termékek elősegítik a dús, vastag szálú és ragyogó hajat, amelyet napról napra erősebbé és egészségesebb megjelenésűvé* tesznek. 

 

A csomag tartalma

1 ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo (fejbőr- és hajápoló sampon)

1 ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner (fejbőr- és hajápoló kondicionáló)

1 ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum (fejbőr- és hajápoló szérum)

 

Klinikai eredmények 6 hónap után

 

     72%-kal kevesebb töredezett haj*
   107%-kal dúsabb haj a klinikai skála alapján*
   106%-kal lágyabb haj a klinikai skála alapján*
   84%-kal fényesebb haj a klinikai skála alapján*

 


A tesztalanyok** több mint 90%-a vélte úgy, hogy haja a következők vonatkozásában mutatott javulást:

  • DÚSSÁG
  • VASTAGSÁG
  • PUHASÁG
  • RAGYOGÁS
  • EGÉSZSÉGES MEGJELENÉS

 

*A Nu Skin Kutatás-Fejlesztési Osztálya megbízott egy független vizsgálatokat végző szervet, hogy értékelje az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System fejbőr- és hajápolási rendszer és a Galvanic Spa használatát. A hat hónapos felmérésben férfiak és nők vettek részt, akik haja – saját állításuk szerint – vékony és/vagy sérült volt. Az eredmények klinikai értékelésen alapulnak.
**Az eredmények a felhasználói önértékelésen alapulnak.

 

Használat

Vigyél fel bő mennyiségű sampont a nedves hajra, és gyengéden masszírozd bele a fejbőrbe és a hajszálakba. Bő, meleg vízzel öblítsd le. 

Ezután használd az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionálót. Dolgozz el bő mennyiségű kondicionálót a vizes hajon és a fejbőrön egyenletesen, fokozott figyelmet szentelve a hajvégeknek és a sérült hajszálaknak. Hagyd, hogy a termék 3-5 percen keresztül táplálja fejbőrödet és hajszálaidat. Bő, meleg vízzel öblítsd le. 

 

Vidd fel az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum szérumot száraz vagy nedves hajra. Válaszd el a hajat, hogy a szérum közvetlenül a fejbőrre és a haj tövére kerüljön. Ujjaid hegyével gyengéden masszírozd a szérumot a fejbőrbe, fésüld el a rakoncátlan tincseket, és használd az ageLOC Galvanic Spát két percen keresztül. Helyezd fel a Scalp Conductor fejbőrkezelő fejet, válaszd ki az 5. funkciót, érintsd hozzá a kezelőfejet fejbőrödhöz, és mozgasd a homlok hajvonalától kezdve hátrafelé. Ne öblítsd le. Készítsd el frizurádat a szokásos módon.