180°® öregedésgátló rendszer

Öregedésgátló rendszer

Átfogó öregedésgátló termécsalád

99 080 Ft

74 310 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadhatod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Átfogó öregedésgátló termékcsalád

A rendszert úgy alakították ki, hogy segít visszafordítani az öregedés jeleinek egész sorát, klinikailag igazolt módon segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, finomítja a bőr állagát és a bőr tónusát, amivel általában fiatalosabb lesz a megjelenése.

Már hét nap elteltével csökkenti a biológiai és környezeti öregedési tüneteket! Segít eltüntetni a finom vonalakat és ráncokat. Feszesebbé teszi a bőrt. Fokozza a bőr simaságát és ragyogását.

Összehúzza a pórusokat. Minimálizálja az öregségi foltokat és az elszíneződést. Javít a korábbi UV károsodás jelein, és védi a bőrt a jövőbeli napkárosodástól.

 

Főbb jellemzők

Face Wash —10 százalék C vitamint tartalmaz, mely segít a vonalak és ráncok halványításában és a bőrtónus javításában. 
 
Skin Mist bőrpermet —tartalmaz hidrogénezett rizsfehérjéből származó di- és tripeptideket, melyek segítenek a vonalak és ráncok megszűntetésében, és HMW komplexet, mely segít megnyugtatni a bőrt, és csökkenti a potenciális irritációt.
 
Sejtmegújító Folyadék —a készítmény 15 százalék polihidroxisavat tartalmaz, mely fokozza a bőr természetes sejtanyagcsere sebességét, aminek következtében javul állaga, ragyogóbbá válik és összeszűkülnek a pórusok, míg halványodnak a finom vonalak és ráncok.
 
UV Block Hydrator SPF 18 —tartalmaz DNS enzimeket, melyek segítenek csökkenteni a napkárosodást, és mikron-porított cink oxidot, mely teljes spektrumú védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben.
 
Night Complex —tartalmaz kreatint, mely fokozza a bőréjszakai regenerálódási folyamatát, elősegíti a kollagén és elasztintermelődést, és a bőrt simává, lággyá és ragyogóvá teszi.
 

 

Használat

Reggeli kezelés
1. lépés: Face Wash
2. lépés: Skin Mist
3. lépés: Cell Renewal Fluid
4. lépés: UV Block Hydrator SPF 18

Esti kezelés
1. lépés: Face Wash
2. lépés: Skin Mist
3. lépés: Cell Renewal Fluid
4. lépés: Night Complex

Figyelem: Használat előtt egy kis bőrfelületen próbáld ki a készítményt! Amennyiben a bőröd kipirosodik vagy szokatlan irritáció lép fel, a kezelést azonnal be kell fejezni!