Nutricentials

Pillow Glow Overnight Hydration Mask

Éjszakai arcmaszk

14 931 Ft

11 198 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Ébredj reggel 150%-kal* hidratáltabb bőrrel!

Gélkrém állagú éjszakai arcmaszkunkat úgy alkottuk meg, hogy azonnali és hosszan tartó +207%-os* hidratálást nyújtson bőrödnek egy éjen át, támogatva bőröd természetes vízzáró barrier rétegét. Lefekvés előtt alkalmazva a formula növeli a bőr ellenállóképességét a bioadaptív növényi kivonatoknak köszönhetően. Bőrünk így nemcsak védelmet élvez a környezeti stressztényezők negatív hatásaival szemben, hanem könnyebben is regenerálódik. A Pillow Glow a titkos éjszakai fegyver, amely gondoskodik arról, hogy másnap ragyogó, friss, egészséges és hidratált bőrrel ébredj.

Nem komedogén

 

Minden bőrtípus számára alkalmas

 

Gélkrém textúra
 
 

Miért érdemes használni?

  • A benne található bioadaptív növényi összetevők növelik a bőr környezethez való alkalmazkodóképességét.
  • Azonnali és akár 24 órán tartó hidratálást biztosít.*
  • 150%-kal* növeli a bőr hidratáltságát egyetlen éjszaka alatt (± 8 óra), hogy bőröd simának és egyenletesnek hasson.
  • Fokozza a bőr ragyogását egyetlen éjszaka alatt, így már másnap reggel egészségesebb érzetű bőrrel ébredhetsz.
  • Támogatja a bőr természetes regenerálódási képességét a stressztényezőkkel való szembesülést követően.
  • Támogatja a bőr természetes éjszakai megújuló folyamatait.

 

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 17 egészséges nő és férfi vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje korneométerrel került mérésre három különböző területen: a Pillow Glow éjszakai arcmaszkkal bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért.
**Az eredmények egy házon belüli klinikai vizsgálatból származnak, amely önértékelő kérdőíven alapult, figyelembe véve a kiinduláskor, az alkalmazást követően és az éjszaka folyamán tapasztaltakat, 25 egészséges, 25 éves és annál idősebb nő és férfi bevonásával, akik arcukon használták a maszkot.

 

A tudomány háttere

Bioadaptív növényi kivonatokból álló keverék
olyan kivonatok keveréke, amelyek extrém éghajlaton is virágzó növényekből származnak. Ellenállóbbá teszi a bőrt a mindennapos stresszel, a szennyezett légkörrel és az oxidatív stresszel szemben.

 

Kulcsfontosságú összetevők

Bioadaptív növényi kivonatokból származó keverék – Öt különféle összetevő keveréke: illatos rózsagyökér, maral gyökér, chaga gyógygomba, Jerikó rózsája és szibériai ginszeng.

bokorhere (Lespedeza capitata levél-/szárkivonat) segít megvédeni a bőrt az egész napos kék fénynek való kitettség nyomán kialakuló oxidatív stresszel szemben.

Mélytengeri víz – a francia Noirmoutier-szigetről származó összetevő fokozza a bőr ragyogását, miközben segít csökkenteni a pórusok megjelenését**, és nyugtatja a bőrt.

Vörösalga-származék (nátrium-karragén) – a skandináv vizekből nyert összetevő képes megkötni a saját súlyának megfelelő vízmennyiséget, ezáltal támogatja a bőr természetes vízzáró barrier rétegét, és segít megőrizni hidratáltságát.

 

Használat

Az esti rutin utolsó lépéseként vidd fel bőségesen a szérum és a hidratáló használata után, hogy fokozd a hidratálást. Hagyd, hogy enyhén felszívja a bőröd. A hidratálásért hagyd fent egész éjjel. Használd legfeljebb heti 2-3 alkalommal.

Kiszerelés: 75 ml