NU COLOUR

Professional Makeup Brush Set

Professzionális ecsetkészlet

36 202 Ft

30 772 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadhatod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

A Nu Skin számára rendkívül fontos a minőség. Legyen szó termékeinkről vagy szolgáltatásainkról, mindig a legjobbat kívánjuk nyújtani. Ezért fordultunk a Raphaëlhez sminkes ecseteink megalkotásakor. A nagy népszerűségnek örvendő vállalat 1793 óta vezet az innováció és a formatervezés terén, így ennél jobb partnert keresve sem találtunk volna.

 

És az eredmény? A Nu Skin professzionális sminkes ecsetkészlete.

 

Tökéletesen alkalmazható por és folyékony állagú készítményekkel egyaránt; a Nu Skin professzionális ecsetkészlete nélkülözhetetlen kiegészítő mind a kezdő, mind pedig a profi sminkszerelmesek számára. A kollekció hat kulcsfontosságú ecsetet tartalmaz, amelyek puha, szintetikus szálakból épülnek fel, és pontosan a kellő mennyiséget viszik fel a kívánt területre ahhoz, hogy tökéletes eldolgozást és egyenletes fedést biztosítsanak.

 

  •  Púder
  •  Alapozó
  •  Pirosító
  •  Szemhéjpúder
  •  Satírozó
  •  Szemöldök

Egyszóval ebben a praktikus, kimagasló minőségű szettben mindent megtalálsz a megjelenésed tökéletesítéséhez, stílustól függetlenül.