Gyűjts minden vásárlásodból 20% hűségpontot, majd váltsd be a kedvenc termékeidre!

Nu generation

Nyári ajánlat, amelyben megéri elmerülni!

Szintet lép a nyár! Hamarosan kezdetét veszi So Summer Collections nyári promóciónk, amely az eddigi 25% kedzvemény felett, most további 20% kedvezményt* jelent egy sor termék árából. Az eddigi évek tapasztalatai alapján néhány kedvenc termék már az első órákban elfogyott, ezért írd fel a naptárba a következő 4 kedd reggel 10.00 órát. Induljon hát a nyári őrület!

*Az ajánlat négy héten át minden héten kedden 10.00 órától lesz majd elérhető a készlet erejéig, de maximum szerda éjfélig tart.

Készülj fel a fantasztikus megtakarításokra!

1. ajánlatunk:

Július 27. (kedd) 10.00 órától

Varázsold egészségesebbé a hajkoronádat

Hajápoló termékcsaládunkat úgy állítottuk össze, hogy védelmet biztosítson a mechanikai, környezeti és biológiai stressztényezőkkel szemben. Függetlenül a haj típusától mindenki számára van megoldásunk!

2. ajánlatunk:

Július 27. (kedd) 10.00 órától

Tedd hatékonyabbá a testápoló rutinodat

A testápolásnak nem kell feltétlen unalmasnak lennie. Innovatív megoldásaink révén a rutin rituálévá alakul, amit alig bírsz majd kivárni, a megtapasztalható előnyeivel együtt!

3. ajánlatunk:

Augusztus 3., kedd, 10.00 órától

Szeresd a bőrödet – nyáron, majd az évszak elmúltával ugyanúgy

Függetlenül az évszakoktól arcbőrünk különleges odafigyelést igényel. Számtalan egyedi, eredményes formulát ajánlunk a figyelmedbe, hogy válogass közülük – vagy egyszerűen szerezd be mindet!

4. ajánlatunk:

Augusztus 10. (kedd) 10.00 órától

Középpontban a szépségápolás!

Ugye te sem gondoltad, hogy megfeledkezünk a szépségápolásról? Szerezd be legnépszerűbb nélkülözhetetlen darabjainkat, amelyek a természetes szépség kiemelésének jegyében születtek.

Extra 20% kedvezmény

4 hétig kedden 10.00 órától

Ingyenes kiszállítással!

So Summer nyári promóció!

Gyűjts minden vásárlásodból 20% hűségpontot, majd váltsd be a kedvenc termékeidre!