PHARMANEX - ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ

Tegreen (120 kapszula)

Zöldtea kapszula

38 387 Ft

30 710 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

 

Ki ne szeretne egy jó csésze teát? A zöld teát már évszázadok óta isszuk, és a világ számos kultúrájának vált szerves részévé.

 

Fogyasztói már régóta hisznek jótékony hatásaiban. Mi is ki szerettük volna próbálni, ezért a Camellia sinensis leveleiből készült kivonattal gazdagítottuk a Tēgreen kapszulákat. Ha étrendünket zöldtea-kivonattal egészítjük ki, védelmet nyújthatunk sejtjeink és szöveteink számára a szabadgyökök okozta oxidatív stresszel szemben, és támogathatjuk természetes védelmi mechanizmusaikat*. 

 

A szabadgyökök és az antioxidánsok története. 

 

A szabadgyökök instabil molekulák. A testben természetesen, de a szennyezés, a stressz, a cigarettafüst és a méreganyagok hatására is előfordulhatnak. Jól tudjuk, hogy oxidatív stresszt eredményezhetnek, ami azt jelenti, hogy minden egyes molekula úgy próbálja visszaszerezni elveszített elektronját, hogy ellopja a szomszédét, és ez kihatással van a sejtekre és a szövetekre. 

 

Az antioxidánsok – például azok, amelyek a zöldtea-kivonatban találhatók – segítenek megakadályozni ennek az állapotnak a kialakulását: felajánlják az egyik elektronjukat ezeknek a sejteknek, azonban ők maguk nem válnak szabadgyökké.

Napi adagolás:

Zöldtealevél-kivonat (Camellia sinensis (L.) Kuntze) (69% – 250 mg/kapszula), kapszula (zselatin), tömegnövelő szermikrokristályos cellulóz, csomósodást és lesülést gátló anyagok (zsírsavak, szilícium-dioxid), kalcium-L-aszkorbát (3.3 mg/kapszula – 3.75% BR*).

*BR: Beviteli referenciaérték

 

Kiszerelés: 120 kapszula