NUTRICENTIALS

THIRST FIX Hydrating Gel Cream

gél állagú hidratáló krém​

19 105 Ft

14 329 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Ez az olajmentes, gél állagú hidratálókrém minden egyes felvitelkor simább, gyönyörűbb és hidratáltabb bőrt eredményez.

 

Bioadaptív összetevő-keverékünket tartalmazza, amely fokozza a bőr természetes ellenálló képességét, védelmet biztosít a számára a környezeti stressztényezőkkel szemben, és egy egyedülálló biomimetikus hidratáló összetétel is található benne, amely a bőr természetes elemeit utánozva tartós hidratálást nyújt.

 

A Nutricentials Thirst Fix azonnali hidratálást nyújt, oltja a bőr szomját, és imádni való friss bőrérzetet biztosít.

 

     Nem komedogén
 
     Minden bőrtípus számára alkalmas
 
     Pillekönnyű textúra
 

 

Miért érdemes használni?

  • A benne található bioadaptív növényi összetevők növelik a bőr környezethez való alkalmazkodóképességét.
  • Azonnali és 24 órán tartó hidratálást biztosít.
  • Segít védelmet biztosítani a stressz, a szennyezett légkör és az oxidatív stressz ellen, illetve támogatja ellenük a bőr védekezőképességét.
  • Gyorsan hidratálja és frissíti a bőrt.*
  • Vizet vonz a bőrbe, amit segít megkötni, hogy megtartsa kellő hidratáltsági szintjét*.
  • Segíti a bőr nyugtatását és a környezeti stressztényezők – pl. kialvatlanság, stressz és szennyezett légkör – által felborított faggyútermelés szabályozását.

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 32 egészséges női és férfi alany vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje Corneometerrel került mérésre három különböző területen: a Thirst Fix hidratálókrémmel bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért.

 

Amiért szeretjük

Eredmények az első használatot követően

      az alanyok +173% azonnali hidratáltságot*, míg 12 óra elteltével +104% hidratáltságot tapasztaltak*

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 32 egészséges női és férfi alany vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje Corneometerrel került mérésre három különböző területen: a Thirst Fix hidratálókrémmel bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért. Az eredmények a kezeletlen területek és a Nutricentials Thirst Fix hidratálókrémmel bekent területek összehasonlításából születtek.

 

A tudomány háttere

Bioadaptive Botanical Complex
olyan növényekből származó kivonatok keveréke, amelyek extrém időjárási környezetben élnek, és segíthetnek a bőrnek leküzdeni az ártalmas elemeket, mint pl. a stresszt, a szennyezett légkört és az oxidatív stresszt.

 

Kulcsfontosságú összetevők

• Bioadaptive Botanical Complex – öt olyan kivonat keveréke, amelyek extrém éghajlaton is virágzó növényekből származnak. Található benne illatos rózsagyökér, maral gyökér, chaga gyógygomba, Jerikó rózsája és szibériai ginzeng.

• Biomimetikus hidratáló keverék – a bőrben természetes módon is megtalálható cukrok és hidratálószerek, amelyek a nedvesség megkötésének támogatása által erősítik a bőr barrier rétegének funkcióját, és azonnali, egyben tartós hidratálást nyújtanak.

• Kleóme (Cleome gynandra levélkivonat) – egy növényi kivonat, amely segíti a bőr nyugtatását és a környezeti stressztényezők – kimerültség, stressz és szennyezett légkör – által felborított faggyútermelés szabályozását.

 

Használat

Vidd fel bőségesen az arc és a nyak tiszta bőrére felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Használd minden reggel és este.

 

Kiszerelés: 75 ml