EPOCH

Yin and Yang Mask

Tápláló és Méregtelenítő maszk

14 355 Ft

10 766 Ft

A Megrendelem gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges. Válaszd ki a számodra megfelelő és gyors megoldást.

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.33.52

GYORS SZÁLLÍTÁS

A rendelést 3-6 munkanap alatt kiszállítjuk GLS futárszolgálattal!

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.25.01

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

Képernyőfotó 2020-11-05 - 13.23.37

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Nu Generation oldalon biztonságosan választhatod ki a termékeidet, regisztráció nélkül.

További információk

Előnyök

Csodálatos egyensúly a csodálatos bőrért.

 

Mindannyian egyensúlyra törekszünk, legyen szó a lelkünkről, a bőrünkről vagy a világról, s ha megtaláltuk, az csodálatos érzés. Az Epoch Yin and Yang Mask nyugtató rituáléja pontosan ebben lehet a segítségünkre. Szánj magadra egy kis időt, engedd szabadjára az elméd, és pihenj, miközben ez a különleges maszk méregteleníti és táplálja az arcbőrödet a belülről sugárzó, ragyogó megjelenésért és a külső-belső egyensúly megteremtéséért.

 

A porcelánvirág-kivonatot (Hoya lacunosa) CEA-ból (controlled environment agriculture), vagyis kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból szerezzük be. Ez egy olyan technológiaalapú mezőgazdálkodás, amelyben az összetevők zárt környezetben kerülnek kitermelésre. Így a mag elvetésétől a készítmény palackba zárásáig nyomon követhetővé és fenntarthatóvá válik a készítési folyamat. Minden olyan Nu Skin termék, amely legalább egy CEA-összetevőt tartalmaz, a Groviv logót viseli – az Epoch Yin and Yang Mask az első ilyen készítményünk.

 

  • Kétféle jótékony hatás egyetlen bámulatos arcpakolásban – ideális a „multimaszkoláshoz”
  • Különleges forrásból, kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból (CEA) származó porcelánvirág-kivonattal készült
  • Kaolin és aktív szénpor (abszorbens anyagok) keverékével méregteleníti a bőrt a friss és sugárzó megjelenésért
  • Arabjázmin-illattal segíti a belső harmónia és béke megteremtését, amelyek belülről fakadó ragyogással töltik fel az arcbőrt
  • Puhább és simább érzetet kölcsönöz a bőrnek
  • Egészségesebb, ragyogóbb, frissebb és fényesebb megjelenést nyújt a bőrnek*
  • Nyugtatja, puhítja és kiegyensúlyozza az arcbőrt*
  • Minden tubus 38% fogyasztói felhasználás után újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz; ezért kinézetre és tapintásra is eltérőek. A termék ezáltal hozzájárul a bolygónk védelmében tett törekvéseinkhez.

 

Kulcsfontosságú összetevők

Porcelánvirág-kivonat (Hoya Lacunosa): puhább és simább érzetet kölcsönöz a bőrnek. Ez a kivonat kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból származik.

Kaolin és aktív szénpor (abszorbens anyagok keveréke): gyengéd masszázs során aktiválja a mikrokapszulákba zárt faszenet, hogy a maszk kifejtse méregtelenítő hatását.

Arabjázmin-illat: egy egyedülálló és illatos virág aromája, amely használata Kínában már hagyományt teremtett – elősegíti a belső békét.

 

A Nu Skin minden Epoch termék értékesítésekor 0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Force for Good Foundation (Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány) javára.

 

Használat

Oszlasd el egyenletesen a megtisztított, száraz arcbőrön. Masszírozd a bőrödbe a mikrokapszulákba zárt aktív szénpor aktiválásához, amíg fehér színe szürkévé nem válik. Ne hagyd fent a terméket 10–15 percnél tovább. Alaposan öblítsd le bő, meleg vízzel. Hetente legfeljebb kétszer alkalmazható.

 

Kiszerelés: 75 ml

Nu GENERATION

Epoch Yin and Yang Mask