Egyedi ajánlat számodra:

Együttműködés

Kérlek figyelmesen olvasd át az ajánlatot, és a felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk.

Egyszeri megbízás helyett,

Mi Jóval többet ajánlunk

Trend 2021

Van egy marketing eszközünk, amely 2021-ben nagyobb durranás lesz, mint eddig bármi is volt...

A blogger marketing 2022-re 15 milliárd dolláros iparággá válik, és nem is mutatja a lassulás jeleit.

Valójában a marketing szakemberek 63%-a növelni kívánja a közösségi média marketing hatékonyságát a következő években. Új ötletek születnek.

A növekvő népszerűség, a kereslet és a blogger-marketingre fordított vállalati együttműködéseink mellett nyugodtan kijelenthetjük, hogy új és izgalmas dolgokra számíthatunk ebben az évben.

Kíváncsi vagy, mit hoz velünk a jövő?

Hangsúly a sokféleségen, és az integráción. Mélyebb kapcsolatok. Értékvezérelt tartalom.

Story

Híreink vannak

Megbízhatóság, hitelesség

Kulcsfontosságú az online növekedéshez

Látjuk és tapasztaltuk, hogy a társadalmi aktivizmus 2020-as növekedése rávilágított a blogger-marketing sokszínűségének hiányára. 2020-ban az influencerek és a márkák visszaléptek a tökéletesen gondozott hírcsatornáktól, hogy egy kicsit „valóságosabbak” legyenek követőikkel.  

A mélyebb kapcsolatok előmozdítása érdekében a nagyobb influencerek elkezdtek több értékközpontú tartalmat létrehozni, és valós bepillantást engednek közönségüknek az életükbe. Kiváló időzítéssel elkészült a projektünk, amely forradalmasítani fogja az ezirányú törekvések kompenzálását.

nuskin-sunright-sunscreens-model-image
Márkanagykövet

A reflektorfényben

 

A blogger projektünkhöz a partnerek keresésekor figyelembe kellett vennünk a hitelességet, a megbízhatóságot és nem csupán a számokra koncentráltunk. 

Megvizsgáltuk a hozzászólásokat, amelyeket a bloggerek a bejegyzéseihez kapnak, és azt is, hogy miként kapcsolódnak közönségükhöz az Instagram Stories-on.

A minőség melletti elkötelezettség és a szorosan kötődő közösségek többet számítanak a profit megjóslásakor, mint a magas követők száma.

A hitelesség kulcsfontosságú. Ha ezt mindkét fél leszögezi, akkor siker koronázza az együttműködést. A koncentrált és türelmes munka pedig szükséges a minőségi tartalom előállításához.

kane-reinholdtsen-188778-unsplash.jpg

Együttműködés

Üzleti partnert keresünk.

Számunkra fontos egy hosszabb távú partnerséget kialakítani egy bloggerrel, amely folyamatos, akár több hónapon, vagy éven keresztül tart. 

A jobb eredmények elérése érdekében, és azt javasoljuk, hogy lépjünk túl az egyszerű szponzorált bejegyzésen, vagy történeten. Az általunk kifejlesztett projekttel hozzunk létre együtt egy egyedülálló módszert a márka bemutatására, és ezzel egyedibb ajánlatot, -25% kedvezményt biztosíthatsz a követőid számára. 

A csapatunk pedig segít abban, hogy a tartalom specifikusabb legyen a terméket népszerűsítő megjelenés. 2021-ben a bizalom és az elkötelezettség kiépítése kulcsfontosságú erény a hosszú távon gyümölcsöző együttműködéshez.

5/5

Miért éri meg számodra?

Egyedülálló ajánlat

MAGAS jövedelem, folyamatos megbízás

ELLENŐRIZHETŐ forgalom

Egyedi WEBSHOP link 

MENTORÁLÁS

Teljes TÁMOGATÁS

NULLA rizikó, SEMMI kockázat

ellyot-623921-unsplash.jpg

Milyen termékek jöhetnek szóba?

A tökéletes választás

Adunk néhány tippet arra, hogy mely termékek hoztak bomba sikert a külföldi blogger partnereinknél.

Arctisztító gép

A szilikon fej az arctisztítóval  közös erővel eltávolítja a piszkot, a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket, a bőröregedés megakadályozása és a fiatalos ragyogás elősegítéséért. Tölthető, és vízálló arctisztító készülék, amely új szintre emeli az arctisztítási napi rutinodat az otthonod kényelmében

Premium

Bioadaptive bőrápolás

Öt kivonatot készítettünk bioadaptív növényekből, amelyek ilyen körülmények között is jól érzik magukat, és olyan termékekbe töltöttük őket, amelyek segítik a bőrt a változó környezethez való alkalmazkodásban. Ezért a leöblítést nem igénylő készítményeink minden helyzetben gyönyörűvé, kiegyensúlyozottá és ragyogóvá varázsolják az arcbőrödet.

Tengeri iszappakolás

Több mint 50 jótékony ásványi anyaggal és nyomelemmel bír. Finom szemcsés agyag, amely magába szívja a szennyeződéseket és a felesleges olajat. Tengeri növényeket tartalmazó, revitalizáló, mélytisztító maszk, amely eltávolítja a szennyeződéseket a bőr mélyrétegeiből.

Vega, vegán fehérje

Rengeteg borsó- és barnarizs-fehérjét tartalmaz. Nem található benne semmilyen mesterséges színezék vagy édesítőszer. Laktóz-, glutén- és szójamentes, biológialiag lebomló csomagolásban. Mindenki fogyaszthatja: főleg sportolók, akik növelni szeretnék az izomtömegüket.

Az adatok megdöbbentőek

Külföldi partnereink igazolták a számokat, de most a hazai pályán indulunk. Vágj bele bátran! 

Tudtad ezt?

Kék Óceán stratégia

Amikor az Apple  ki akart törni, nem akart a sekély vízben a konkurenciától véres piacon harcolni. Kiúszott a végtelen kék mélységbe, ahol csak ő létezett.

Nem a nagy hal előzi meg a kicsit. Hanem a gyors a lassút. Ezért várjuk a válaszod, hogy mielőbb bevezethessünk a stratégiánk részleteibe és osztozzunk Veled a sikereinben.