Nu Generation

Nutricentials

Add át magad a természet erejének.

NUTRICENTIALS

Új termékcsalád született

A természet ereje

A természet tele van meglepetéssel. Zord időjárásban, extrém hidegben és meddő talajban is képesek olyan növények nőni, amelyek a viszontagságok ellenére jól érzik magukat. Feltettük magunknak a kérdést, hogy mi lenne, ha nem csupán inspirációként szolgálnának? Mi lenne, ha ugyanilyen ellenállóvá tennék a bőrünket?

 

Bioadaptív növényi keverékünk pontosan ezt teszi. Öt kivonatot készítettünk bioadaptív növényekből, amelyek ilyen körülmények között is jól érzik magukat, és olyan termékekbe töltöttük őket, amelyek segítik a bőrt a változó környezethez való alkalmazkodásban. Ezért a leöblítést nem igénylő készítményeink minden helyzetben gyönyörűvé, kiegyensúlyozottá és ragyogóvá varázsolják az arcbőrödet.

Kategóriák a napi bőrápolási rutinod kialakításához

Arctisztítás

A reggeli és esti arctisztítás segít megszabadulni a bőrre rakódott szennyeződésektől, olajoktól, kosztól és sminktől. Kombináld a Day Away Micellar Beauty Water szépítő vizet egy másik arctisztítóval az extrakönnyű arctisztításért!

Tonic

A tonik segít felkészíteni az arcbőrt a következő bőrápolási termék fogadására. Új hámlasztó tonikunk, a Here You Glow hidroxisavak egyedülálló keverékét tartalmazza, ezért simává, puhává, egészségessé és láthatóan ragyogóvá teszi a bőrt.

Szérum

Reggel és este a tisztítást és tonizálást követően egy szérum – könnyed hidratáló – segít helyreállítani a bőr telt és ragyogó megjelenését. Este használva alvás közben tölti fel a bőrt, így segíti a természetes éjszakai bőrmegújító folyamatokat.

Hidratáló krém

A hidratálás éjszaka és nappal is fontos, ugyanakkor a napszaktól függően a bőrnek különbözőek az igényei. Egy jó nappali krémnek fényvédő faktort is tartalmaznia kell, hogy megóvja a bőrt a túlzott napsugárzás káros hatásaitól, és felkészítse a nap kihívásaira.

Maszk és bőrradír

Mindenki megérdemel egy kis „énidőt”, amit jó, ha a bőrünkre áldozunk. Igaz, hogy nem kell őket mindennap használni, de egy maszk vagy bőrradír heti egyszeri alkalmazása újabb szintre emelheti a bőrápolási rutinodat, ráadásul kellemes és pihentető feladat.

További információk

 

A természet ereje benned lakozik.

Egészen pontosan a bőrödben – saját természetes védőpajzsod az élet viszontagságai ellen.

Átadhatod magad a természetnek és az újdonságnak. Magadévá teheted a növények bioadaptív erejét.

A tudomány és a természet harmóniája alkotta ezt a termékcsaládot, amely nem a bőrtípusodnak, hanem Neked készült. 

Tudósaink olyan növényeket figyeltek meg, amelyek extrém időjárásban, zord hidegben és meddő talajban is képesek nőni, amelyek a viszontagságok ellenére jól érzik magukat. Tehát kiválóan adaptálódtak, vagyis alkalmazkodtak a körülményeikhez. Innen jön az elnevezés: bioadaptiv. Feltettük magunknak a kérdést, hogy mi lenne, ha nem csupán inspirációként szolgálnának? Mi lenne, ha ugyanilyen ellenállóvá tennék a bőrünket?

Bioadaptív növényi keverékünk pontosan ezt teszi. Öt kivonatot készítettünk bioadaptív növényekből, amelyek ilyen körülmények között is jól érzik magukat, és olyan termékekbe töltöttük őket, amelyek segítik a bőrt a változó környezethez való alkalmazkodásban. Ezért a leöblítést nem igénylő készítményeink minden helyzetben gyönyörűvé, kiegyensúlyozottá és ragyogóvá varázsolják az arcbőrödet.

A Nutricentials életében fontos szerepet játszanak a növényi kivonatok, azonban nem csak bennük rejlik a titok. Az egyedülálló tudományunkkal való kombinációjuk alkotja hatékony és minőségi készítményeinket.

És biztos lehetsz benne, hogy akár a talajból, akár a laboratóriumból származik, minden egyes összetevő okkal kerül beléjük. Minden egyes terméket úgy fejlesztettünk ki, hogy megfeleljenek saját elvárásainknak, de sokkal fontosabb, hogy a Te elvárásaidnak is eleget tegyen. 

Ebben rejlik a Nutricentials ereje.

 


A Nutricentials termékek:

Nu generation

Kerested, de nem találod?!

Ha szeretnél további információt és több terméket megismerni, kattints az online katalógus gombra. Ha megtaláltad a katalógusban, de nem találod a weboldalon a kedvenc termékedet, akkor kattints a további termékek gombra, és regisztráció után, a Nu Skin oldalon is megrendelheted.